Reactie Hazard looft prestatie Lukaku: "Maar heb liever dat hij er op WK drie tegen de touwen trapt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Hazard looft prestatie Lukaku: "Maar heb liever dat hij er op WK drie tegen de touwen trapt"
Foto: © Photonews

Eden Hazard stond gisteren een helft op de mat in de partij tegen het Groothertogdom Luxemburg. Marc Wilmots liet de flankaanvaller dan wel in de kleedkamer, maar hij is klaar voor het WK. "Ik voel me fysiek ook nog uitstekend."

Cédric De Volder in Genk

België had vanavond niet de minste moeite met het Groothertogdom Luxemburg. Romelu Lukaku zette de Rode Duivels op weg met drie doelpunten. Vervolgens zetten Nacer Chadli en Kevin De Bruyne de 5-1-eindcijfers op het bord. "Al heb ik liever dat Romelu er op het WK drie tegen de touwen trapt."

"Dit was helemaal niet slecht voor een eerste wedstrijd in de voorbereiding", luidt de analyse van Eden Hazard. "Al weet ik natuurlijk ook zelf dat we nog een pak beter kunnen. We hebben vandaag tegen een tegenstander gespeeld die achterover leunde, maar wel probeerde om te voetballen. Al bij al hebben de fans geen reden tot klagen met die vijf goals, hé." (knipoogt)

Fans hebben geen reden tot klagen

Marc Wilmots liet Hazard aan de rust in de kleedkamer. "Maar de nieuwe jongens moeten ook speelminuten krijgen. Ik vind trouwens dat de jongeren zich uitstekend hebben ingepast in de groep. Iedereen werkt op training momenteel aan honderd procent. Dat geldt overigens ook voor Sammy Bossut. Hij heeft toch een drietal belangrijke reddingen moeten verrichten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties