"Victor Valdés tekent binnen twee weken voor Liverpool"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
"Victor Valdés tekent binnen twee weken voor Liverpool"
Foto: © Photonews

Victor Valdés wordt al een tijdje gelinkt aan Liverpool. De Spaanse doelman is transfervrij en stilaan opnieuw fit na een zware knieblessure. Moet Simon Mignolet zich dan toch zorgen maken?

Alles en iedereen schiet tegenwoordig met scherp in de richting van Simon Mignolet. De Rode Duivel ging dan wel in de fout in het Champions League-duel tegen Ludogorets een tweetal weken geleden, maar tegenwoordig lijkt elk tegendoelpunt zijn fout. En dan doet de Engelse media er natuurlijk graag een schepje bovenop.

Victor Valdés wordt al weken aan Liverpool gelinkt en zou nu ook onderweg zijn. De Catalaan is transfervrij na twaalf seizoenen bij FC Barcelona. Hij lag de voorbije maanden dan wel in de lappenmand met een zware knieblessure, maar is stilaan klaar voor de strijd. "Hij tekent binnen twee weken een contract bij Liverpool", klinkt het op de geruchtenmolen.

Mignolet zelf blijft er ondertussen zijn rustige zelve onder. "Het lijkt wel alsof de halve voetbalwereld elke week voor Liverpool komt voetballen", liet de Rode Duivel eerder optekenen. "Als je elk gerucht zou geloven, heeft Liverpool binnenkort een absolute wereldploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties