Mertens en Cavanda blinken uit, Nainggolan gelijk

In Italië heel wat wedstrijden op het menu op deze zondag. Dries Mertens en Luis Pedro Cavanda vertolkten een glansrol bij hun club, terwijl Radja Nainggolan niet verder kwam dan een gelijkspel.

Napoli-Fiorentina 3-0

Dries Mertens schoot Napoli halverwege de eerste helft op voorsprong met een knap geplaatst schot van op de rand van de zestien. Hamsik en José Callejon zorgden in de tweede helft uiteindelijk voor een 3-0-eindstand.

Lazio-Empoli 4-0

Ook voor Lazio was het een aangename zondagnamiddag. Al bij de rust hadden de hoofdstedelingen hun schaapjes op het droge. Mauri, Klose en Candreva zorgden voor een comfortabele 3-0 bij de rust, twee maal tekende onze landgenoot Cavanda voor de assist. Vlak na de pauze lagen de eindcijfers al vast via Felipe Anderson: 4-0.

Torino-Roma 1-1

Niet al onze landgenoten waren zondagnamiddag aan het feest. Radja Nainggolan kwam met zijn Roma op bezoek bij Torino niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Lopez (Torino) en Florenzi (Roma, op strafschop) scoorden. Nainggolan maakte de negentig minuten vol.