"Als Bale vaker de bal krijgt, wordt hij beste Real-speler"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
"Als Bale vaker de bal krijgt, wordt hij beste Real-speler"
Foto: © Photonews

Gareth Bale kreeg de voorbije weken heel wat kritiek te verwerken. Onterecht, zo vindt zijn manager. Jonathan Barnett beweert immers dat hij te weinig de bal krijgt.

De fans van Real Madrid zijn niet onder de indruk van Gareth Bale en de Welshman werd al meer dan eens getrakteerd op een fluitconcert. Zijn manager neemt het op voor zijn poulain en geeft ook aan dat Bale volgend jaar gewoon in de Spaanse hoofdstad blijft.

Hij deed zijn verklaringen tegenover The Telegraph. "Zijn ploegmakkers moeten vaker de bal naar hem spelen. Dan kan hij tonen wat hij kan, waar hij goed in is. Als zijn ploegmaats samenwerken met hem, is hij de beste speler van Real Madrid."

"Bale verlaat Madrid niet na dit seizoen"

Barnett benadrukt dat Bale erg goed met de kritiek omgaat. "Andere spelers zouden bezwijken onder de kritiek, maar Bale is sterk. Hij zou kunnen roepen of naar het bestuur stappen, maar hij wil niemand kwetsen."

Een transfer is dan ook niet aan de orde. "Bale verlaat Madrid niet na dit seizoen. Elke club wil hem binnenhalen, maar hij wilde altijd al voor Real spelen en hij is vastbesloten om hier te slagen."

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties