Steven Gerrard geeft de échte reden voor zijn vertrek, maar "Ik zal alles geven tot het einde"

bart ver elst
| 0 reacties
Steven Gerrard geeft de échte reden voor zijn vertrek, maar "Ik zal alles geven tot het einde"
Foto: © Photonews

Zaterdag wordt ongetwijfeld één van de meest emotionele dagen in het leven van Steven Gerrard. De Liverpool-middenvelder speelt dan voor de laatste keer op zijn Anfield Road tegen Crystal Palace. In Liverpool Echo geeft de Engelsman de ware reden voor het vertrek bij de club van zijn hart.

De bijna 35-jarige middenvelder speelde sinds zijn 8 jaar voor Liverpool en kwam meer dan 500 keer in actie voor de A-ploeg. Na dit seizoen verhuist Stevie G naar LA Galaxy, om daar een verder vervolg aan zijn carrière te breien.

"Ik heb 17 jaar in de spotlights gestaan bij Liverpool. Het is tijd om daar verandering in te brengen en aan mijn familie te denken. Ik ben nog niet in Los Angeles geweest, maar ik hoorde er goede dingen over. Ik ga naar een plek waar mijn familie kan genieten en ik kan starten als basisspeler", zegt Gerrard.

Alles veranderde, dus het is tijd om de club te verlaten

Daarmee doelt de Engelsman op het feit dat hij dit jaar niet altijd in de basis stond. "Er waren signalen dat ik dit seizoen vaker op de bank zou zitten. Alles veranderde voor mij dit jaar, dus het is de juiste tijd om de club te verlaten."

"Het is ongelofelijk hard om de club te verlaten, want ik ga het hier erg missen. Zaterdag zal het echte afscheid volgen, maar ik zal sterk moeten zijn en blijven vechten want daarna is er nog een wedstrijd. Ik ben vastberaden om in stijl afscheid te nemen van Liverpool", besluit Gerrard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties