Monteyne viert met Roda JC zijn rentree: "We moesten er staan in deze play-offs"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Monteyne viert met Roda JC zijn rentree: "We moesten er staan in deze play-offs"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na periodes bij Roeselare en het ter ziele gegane Germinal Beerschot koos Martijn Monteyne in 2011 voor een avontuur bij het Nederlandse Roda JC. Afgelopen zondag dwong onze 30-jarige landgenoot met de Limburgse club de promotie naar de Eredivisie af.

De laatste maanden groeide Monteyne weer uit tot een vaste waarde bij de Trots van het Zuiden. "Ik heb geprobeerd om naar die laatste wedstrijden toe te werken. We wisten dat we in de play-offs er moesten staan", vertelt hij tegenover Voetbalkrant.com.

Met het voetballend vermogen in de ploeg moet Roda JC zeker zijn mannetje kunnen staan op het hoogste niveau. Voor Monteyne zelf is het nog niet duidelijk of hij in het Parkstad Limburg Stadion actief blijft.

Ook België is een optie

"Het is een vraagteken wat Roda JC van plan is", aldus Monteyne. "We hadden besloten te wachten tot na de play-offs om te kijken of het de Jupiler League dan wel de Eredivisie werd. Op dit ogenblik is er nog geen ontmoeting met het bestuur gepland. Een terugkeer naar België is hoe dan ook een optie."

In afwachting vertrekt Monteyne vrijdag met zijn gezin op vakantie. "Het waren zware weken voor mijn vrouw en dochtertje met de vele afzonderingen. Die tiendaagse op Rodos is welgekomen." (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties