Mourinho opgelucht: "Ik was vergeten hoe het voelde om te winnen"

Mourinho opgelucht: "Ik was vergeten hoe het voelde om te winnen"
Foto: © Photonews

José Mourinho won met Chelsea heel makkelijk van Maccabi Tel Aviv (4-0). De Portugees kon eindelijk nog eens met een gerust gemoed naar de persconferentie trekken, want winnen is tegenwoordig niet zo evident voor de Londenaren.

"We hebben al zolang geen wedstrijd meer gewonnen, dat ik het gevoel van winnen vergeten was", zei hij. "En het is nog steeds een goed gevoel."

"Ik kan het me voorstellen, morgen wakker worden na een nederlaag, trainen na een nederlaag, twee dagen voor een derby tegen Arsenal. Ik kan het me voorstellen hoe moeilijk dat zou zou geweest zijn, daarmee dat deze zege zo belangrijk is."

De gemiste strafschop was een test

José Mourinho

Na vijf minuten had Eden Hazard al een strafschop richting maan verstuurd, maar The Special One blijft vertrouwen geven aan zijn vedette.

"De gemiste strafschop was een test voor ons. Als alles tegenzit, met rode kaarten, strafschoppen, beslissingen, ongeluk, blessures en je mist na vijf minuten een penalty in een wedstrijd die je moet winnen? Ik denk dat deze zege geweldig is voor het karakter van ons team"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties