Red Flames in het buitenland laten even zien wat ze met een bal kunnen

Red Flames in het buitenland laten even zien wat ze met een bal kunnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgian Red Flames beginnen aankomende dinsdag aan de EK-kwalificatiecampagne tegen Bosnië-Herzegovina. Samen met Carrefour gaan ze de droom - het EK 2017 in Nederland - proberen waar te maken. Morgen zijn de Flames te vinden in Lier, komt u ze verslaan?

De Red Flames richten zich helemaal op de kwalificatiecampagne voor het Europees Kampioenschap 2017 in Nederland. Het team van bondscoach Ives Serneels ziet EK-deelname als een hoofddoel.

Op weg naar het EK krijgen ze alvast de steun van Carrefour. Zij werden vandaag voorgesteld als main sponsor van de Belgian Red Flames.

Logische volgende stap

"Na de Rode Duivels en de 120 lokale clubs, is het partnership met de Belgian Red Flames voor ons een logische volgende stap", aldus Vera Vermeeren - external communications Carrefour. "We zijn enthousiast dat we via onze 750 winkels de Belgian Red Flames dichter bij de supporters kunnen brengen en op die manier ook het vrouwenvoetbal extra ondersteunen."

Ook bondscoach Ives Serneels is enthousiast: "Mijn speelsters en stafleden zijn uiteraard heel blij met dit nieuws. We hopen onze droom, EK-deelname in 2017, samen met Carrefour en onze supporters te kunnen bewerkstelligen."

#Flametime

Om het partnership te vieren zullen morgen enkele Red Flames te vinden zijn in de Carrefour in Lier. Daar kan je zelf proberen te scoren in de shoot-out, die je kan zien in onderstaand filmpje. 

Onze Red Flames in het buitenland (Lorca Van De Putte, Janice Cayman en Tessa Wullaert) maken in dat filmpje even duidelijk wat ze allemaal met een bal kunnen. Geniet mee:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties