Stadion: Terrain Du Tultay
Machine Beerschot-Wilrijk stokt: na twee draws, nu eerste nederlaag
Timothy Collard

Beerschot Wilrijk in de put: na twee draws nu eerste nederlaag

De wedstrijd barstte pas écht open na twintig minuten spelen. Na knap voorbereidend werk van De Beule en Smet op de rechterflank, kon Daal de aanval succesvol afronden: 0-1 voor Beerschot-Wilrijk.

Sprimont knokte zich echter terug in de match en tien minuten later tekende Biatour met een laag schot voor de gelijkmaker. 1-1, ook meteen de ruststand.

Na de pauze had de ploeg van Spaenhoven het een pak moeilijker. Na amper vijf minuten was het Lakaye die er met een prima genomen vrijschop 2-1 van maakte. Er werd nog een goal van Beerschot-Wilrijk afgekeurd en invaller Portier kreeg nog rood, maar aan stand veranderde niets meer.

11 op 18

En zo, zo loopt Beerschot-Wilrijk tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. Na zes speeldagen telt het 11 op 18.