Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Uitblinker Geudens loodst Beerschot-Wilrijk naar ruime zege
Timothy Collard

Kevin Geudens loodst Beerschot-Wilrijk naar ruime zege tegen Diegem Sport

Beerschot-Wilrijk heeft 2015 in stijl afgesloten. In hun laatste wedstrijd van het jaar kenden de mannen van Urbain Spaenhoven geen genade met de bezoekers uit Diegem. En er was een belangrijke rol weggelegd voor Kevin Geudens: hij was betrokken bij ieder doelpunt.

De wedstrijd was nog maar pas begonnen of Beerschot-Wilrijk stond al 1-0 voor. Geudens schilderde de bal op het hoofd van Ventose en die knikte het openingsdoelpunt aan de verste paal proper tegen de touwen.

De aangever van het eerste doelpunt liet zich overigens nog opmerken… Eerst kopte hij nog mis, maar op slag van rust kopte hij de bal dan toch binnen. Dit keer op aangeven van Losada. 2-0, een comfortabele stand bij de rust voor Beerschot-Wilrijk.

Drie goals, 3-0, drie punten

Vlak voor het uur zorgde Geudens – ja, opnieuw hij – voor zekerheid. Dit keer kopte Geudens de bal tegen de touwen na een corner van Losada. 3-0, drie kopbalgoals en het allerbelangrijkste: drie punten voor Beerschot-Wilrijk, dat 2015 afsluit met een zege.