Diederik Geypen
| 17 reacties

Real Madrid heeft niet kunnen profiteren van het puntenverlies van FC Barcelona. In een beladen topper bij Valencia eindigde de Koninklijke met tien man.

Valencia - Real Madrid 2 - 2

De avond in Mestalla begon schitterend voor Real. Met een weergaloze aanval zette BBC de 0-1 op het bord. (lees meer) De thuisploeg liet zich niet doen en op slag van rust scoorde Parejo vanop de stop de gelijkmaker.

De 1-1 bleef na de koffie lang op het bord staan en de Galacticos moesten met tien verder na rood voor Kovacic. Toch maakte Bale er in het slotkwartier 1-2. De Madrileense vreugde was van korte duur, want een minuut later zorgde Paco Alcacer voor de 2-2-eindstand.

Granada - Sevilla 2 - 1

Sevilla blijft door de competitie spartelen. De EL-winnaar ging op bezoek bij degradatieklant Granada voor de zesde keer dit seizoen ten onder.

Success, we verzinnen het niet, en Peñaranda diepten de scoren uit tot 2-0. Vitolo prikte op slag van rust de aansluitingstreffer binnen, maar verder kwamen de bezoekers niet meer.

03/01/2016 12:00Rayo Vallecano - Real Sociedad2-2
03/01/2016 16:00Real Betis - SD Eibar0-4
03/01/2016 16:00Granada - Sevilla2-1
03/01/2016 18:15Deportivo - Villarreal1-2
03/01/2016 18:15Athletic de Bilbao - UD Las Palmas2-2
03/01/2016 20:30Valencia CF - Real Madrid2-2