Absolute voetballegende voorspelt wedren voor Rode Duivel: "Nu is hij klaar voor het echte werk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Absolute voetballegende voorspelt wedren voor Rode Duivel: "Nu is hij klaar voor het echte werk"
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thierry Henry is een boegbeeld van het moderne voetbal. De Fransman heeft de schoenen al even aan de haak gehangen, maar zijn talent en neus voor doelpunten spreken nog steeds tot de verbeelding. En als zo'n man de loftrompet blaast voor Romelu Lukaku...

Romelu Lukaku werd enkele seizoenen geleden nog volledig afgemaakt bij Chelsea, maar anno 2016 is elke (Engelse) voetballiefhebber fan van het jeugdproduct van RSC Anderlecht.

"Hij zat destijds te verkommeren op de bank bij Chelsea", vertelt Thierry Henry in The Sun. "Hij had toen ook voor de gemakkelijke weg kunnen kiezen en geld kunnen pakken, maar hij nam zijn eigen lot in handen."

Romelu Lukaku had bij Chelsea voor gemakkelijke weg kunnen kiezen, maar hij nam zijn eigen lot in handen

Thierry Henry

Ook de voormalige spits van onder meer Arsenal en FC Barcelona beseft dat het voor Everton lastig wordt om Lukaku uit de klauwen van de Europese grootmachten te houden.

"Voor mij is Lukaku één van de spelers die het meeste progressie heeft gemaakt. De Rode Duivel heeft altijd een neus voor doelpunten gehad, maar andere aspecten van zijn spel waren niet zo goed. Nu is hij klaar voor het echte werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties