Update: vaste waarde neemt op Facebook afscheid van Standard-fans
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties

Jorge Teixeira kan naar Charlton Athletic

Update: vaste waarde neemt op Facebook afscheid van Standard-fans
Foto: © photonews

Het nieuwe centrale duo bij Standard Scholz-Kosanovic maakte indruk zondag op bezoek in Lokeren. En dus staan de Rouches niet langer weigerachtig tegenover een vertrek van Jorge Teixeira die niet in de wedstrijdkern zit voor de komst van Racing Genk.

Update: Teixeira nam via Facebook al afscheid van de Luikse fans. De Portugees hoopt dat club ook zonder hem PO1 haalt en de beker pakt. Verder benadrukt hij dat het een eer was om het Standard-shirt te dragen.

Dear and Loyal Fans: Today is a day for me to say goodbye. This is not easy for me because I leave a great, special and...

Geplaatst door Jorge Teixeira op dinsdag 19 januari 2016

De verdediger verlangt naar een transfer en werd eerder al aan de MLS gelinkt. Het Amerikaanse New York City toonde interesse, maar Teixeira kan dichter bij huis terecht.

Volgens HLN wil het Charlton Athletic van Roland Duchâtelet de mandekker binnenhalen. De Engelse tweedeklasser verkeert in degradatienood en kreeg dit weekend nog een 6-0-pandoering aangesmeerd door Hull City. Wat meer defensieve zekerheid komt dus van pas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties