FE-NO-ME-NAAL: Dit is niet normaal meer! MSN tovert, Messi doet een 'Rik Coppens' (met beelden)

FE-NO-ME-NAAL: Dit is niet normaal meer! MSN tovert, Messi doet een 'Rik Coppens' (met beelden)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat heeft Barcelona gedaan tegen Celta de Vigo? Wel, ze hebben het publiek iets gegeven om nog jaren over te praten. Het trio Messi-Suarez-Neymar toverde in de tweede helft dat het een lieve lust was.

Lionel Messi kon zondag geschiedenis schrijven indien hij twee keer de netten zou vinden. Dan zou hij zijn 300ste goal voor Barcelona gemaakt hebben. In de eerste helft stonden de historiekboeken al open, want met een schitterende vrije trap over de muur en in de kruising scoorde hij nummer 299.

Even leek het er op dat Barcelona het moeilijk zou krijgen nadat Guidetti een penalty had omgezet, maar het zou slechts een voetnoot worden in wat er voor de rest nog zou komen. Messi en Neymar boden Suarez twee goals op een presenteerblaadje aan. 

En dan kwam het moment van Messi: heerlijke dribbel en in de zestien onderuit gehaald. Penalty en hij kon zijn 300ste vanop de stip aantekenen. Maar jongens als Messi zijn heerlijk onvoorspelbaar. Hij zette zich achter de bal... en legde opzij voor Suarez die zijn hattrick vervolledigde. Rik Coppens zal het van hierboven met goedkeuring aangezien hebben.

Ondertussen had Neymar al een kunststukje bovengehaald met een 'Ardilles-beweging'. En Suarez deelde zelf ook nog wat uit door Rakitic op weg te zetten naar de 5-1. Wat een avond. De socio's mochten alvast niet klagen. Want ook Neymar pikte ook nog zijn goaltje mee: 6-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties