Lyon blijft ongeslagen, in de Bundesliga kan de nummer drie niet winnen van de laatste

Maarten Pottie
| 0 reacties
Lyon blijft ongeslagen, in de Bundesliga kan de nummer drie niet winnen van de laatste
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In België keek iedereen naar het duel voor de vierde plaats tussen Genk en Oostende. Maar ook in de rest van Europa werd er voetbal gespeeld. Wij bundelen de uitslagen in een handig overzicht.

Nederland

Tijdens de openingswedstrijd van de dertigste speeldag had PEC Zwolle geen probleem met Roda JC. De bezoekers uit Kerkrade werden met 3-1 terug naar huis gestuurd. Ouasim Bouy scoorde nummers 2 en 3 voor de thuisploeg. PEC doet een goede zaak richting de Europese plaatsen.

Frankrijk

Lyon is voor de zesde wedstrijd op rij ongeslagen in de Ligue 1. Op bezoek bij Montpellier scoorde Maxwell Cornet twee keer in de eerste helft. Met deze 0-2-overwinning nestelt Lyon zich wat steviger op de derde plaats.

Spanje

De eerste wedstrijd van de 32ste speeldag in La Liga was Granada-Malaga. De match eindigde op een brilscore. Met dit gelijkspel moet Granada naar beneden blijven kijken, het staat slechts twee punten boven de degradatieplaatsen. Malaga blijft op ruime afstand van de Europese plaatsen staan.

Duitsland

In de Bundesliga speelden Herta Berlijn en Hannover 96 2-2 gelijk. In een wedstrijd met zeven gele kaarten kon de nummer drie geen afstand nemen van de laatste in de stand. Hannover is wel al een tijdje gedoemd om laatste te eindigen en daar kan deze stunt weinig aan veranderen.

Bundesliga

08/04/2016 20:30Hertha Berlin - Hannover 962-2

Ligue 1

08/04/2016 20:30Montpellier - Lyon0-2

La Liga

08/04/2016 20:30Granada - Malaga0-0

Nederlandse Eredivisie

08/04/2016 20:00Zwolle - Roda JC Kerkrade3-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties