Zwarte markt-kaartjes voor Leicester kunnen je wel héél duur te staan komen

Zwarte markt-kaartjes voor Leicester kunnen je wel héél duur te staan komen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leicester City, dat deze namiddag zijn titelrun verder zet tegen West Ham, heeft maatregelen genomen tegen de kaartjes op de zwarte markt. De komende thuiswedstrijden zijn immers enorm populair, wat te verwachten viel.

En daar speelt men op in op de zwarte markt. Kaartjes worden voor het vijfvoudige verkocht en er waren online zelfs kaartjes tot 4.500 euro te vinden. "De club herinnert de supporters eraan dat de tickets enkel direct bij de club gekocht dienen te worden. Het onbevoegd aanbieden en verkopen van Premier League-toegangskaarten is illegaal", zegt men nu bij Leicester.

"De club heeft de plicht om voor de supporters te zorgen en moedigt hen dan ook aan om de tickets niet op een dergelijke manier online te kopen. Een aantal seizoenkaarthouders en leden heeft deze week een meerjarig stadionverbod opgelegd gekregen", klinkt het streng. "De club is de laatste jaren geweldig geweest voor de fans, maar hier moet goed naar worden gekeken. Als gewone fan kun je het je niet veroorloven om bijna 19.000 euro neer te tellen voor twee kaartjes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties