PL-overzicht: opdoffer voor Arsenal, Vardy laat Leicester in de steek

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
PL-overzicht: opdoffer voor Arsenal, Vardy laat Leicester in de steek
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leicester City is een heus sprookje aan het schrijven in de Premier League en wilde daar op speeldag 34 een episode aan toevoegen. Maar de verhaallijn verliep niet zoals gepland.

Leicester City - West Ham United 2 - 2

Voor de koffie was er nog geen vuiltje aan de lucht. Vardy had met zijn 22ste van het seizoen Leicester op 1-0 gezet. De topschutter bleef de aandacht opeisen. Voor een vermeende schwalbe kreeg hij zijn tweede gele kaart en dat brak de koploper zuur op. Via Carroll en Cresswell werd het zowaar 1-2. In de absolute slotseconden maakte Ulloa er nog 2-2 van.

Bournemouth - Liverpool 1 - 2

Geen Belgen bij Liverpool in de basis. Rode Duivels Simon Mignolet en Divock Origi kregen de nodige rust. Ook zonder onze landgenoten haalden the Reds de volle buit binnen. Firmino en Sturridge zorgden voor 0-2. De aansluitingstreffer van King kwam te laat. Origi mocht nog een kwartiertje meedoen.

Arsenal - Cristal Palace: 1-1

Om een top-4 klassering veilig te stellen moest Arsenal in eigen huis winnen van Cristal Palace. The Gunners wisten vlak voor het rustsignaal via Alexis Sánchez op voorsprong te komen. Arsenal speelde dominant maar kon moeilijk kansen creëren. Wie niet scoort krijgt hem tegen, Crystal Palace kwam in de 81 minuut op gelijke hoogte via Bolasie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties