Newcastle-middenvelder solliciteert openlijk bij Arsenal voor transfer
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 7 reacties

Moussa Sissoko van Newcastle droomt van een transfer naar Arsenal

Newcastle-middenvelder solliciteert openlijk bij Arsenal voor transfer
Foto: © SC

Arsenal is zich gericht aan het versterken met het oog op volgend seizoen. Zo komt Granit Xhaka over van Mönchengladbach en staat Jamie Vardy op het punt om bij Arsenal te tekenen. Maar ook Moussa Sissoko solliciteert openlijk voor een transfer.

"Ik ben op een punt gekomen waar in tweede klasse spelen moeilijk is voor mij", opent Moussa Sissoko bij Sky Sports. "Ik moet verder blijven evolueren om voor de grootste Europese clubs te kunnen spelen en in aanmerking te komen voor de Franse nationale ploeg. Ik wil de club verlaten en in Engeland blijven spelen."

"Liefst bij een club die Champions League-voetbal speelt", bekent de middenvelder. Gaat het dan over Arsenal? "De interesse van Arsenal doet me iets. Arsenal is één van de grootste clubs in Europa. Als je door die club in de gaten wordt gehouden, dan ben je een speler met kwaliteit."

"Idool Vieira"

"Ik heb het al vaker gezegd en iedereen weet het: Arsenal is de club van mijn hart. Er speelden enkele Franse spelers zoals Thierry Henry, Robert Pires, Sylvain Wiltord en mijn idool Patrick Vieira", bekent Sissoko. "Het mooie Arsenal. We zullen zien. Ik kan nog niets zeggen over mijn beslissing, want ik wil me momenteel focussen op het EK."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties