Juventus heeft een creatieve manier bedacht om Witsel bij Zenit weg te rukken

Juventus heeft een creatieve manier bedacht om Witsel bij Zenit weg te rukken

Er is al veel geschreven over de gouden kooi waarin Axel Witsel bij Zenit St. Petersburg opgesloten zit. Maar als je Juventus Turijn bent en al zovele tientallen jaren aan de top speelt, heb je alle truken van de foor onder de knie.

Juventus is zowat de enige overgebleven concrete ploeg voor Witsel, die graag terug in Europa aan de slag wil. De Oude Dame zoekt een vervanger voor Paul Pogba. Blaise Matuidi is te duur en Nemanja Matic mag niet weg bij Chelsea. Maar Witsel zou wel in het plaatje passen, al wil Juventus niet de gevraagde 25 miljoen euro op tafel leggen.

Vijftien miljoen plus bonussen

Vijftien miljoen plus bonussen is het aanbod van de ploeg uit Turijn, te nemen of te laten. Zenit zou kunnen weigeren, maar volgens Corriere dello Sport heeft de Oude Dame nog een troef in de mouw steken. Ze willen Zenit duidelijk maken dat ze bereid zijn te wachten, om hem dan volgend seizoen transfervrij aan te trekken.

Een middel om Zenit onder druk te zetten. Daarvoor zullen ze wel eerst een akkoord met Witsel zelf moeten bereiken voor volgend seizoen reeds, zodat hij zekerheid heeft en Zenit hem niet onder druk kan zetten om zijn contract te verlengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties