Henry nam Lukaku, Hazard en Benteke apart: "Hij wees ons anderhalf tot twee uur op onze fouten"

Henry nam Lukaku, Hazard en Benteke apart: "Hij wees ons anderhalf tot twee uur op onze fouten"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De toegevoegde waarde van Thierry Henry is voor de meeste Duivels in één week bijzonder duidelijk geworden. De ervaring die de Franse ex-spits heeft is quasi onbetaalbaar.

Ook Romelu Lukaku keek met grote ogen naar 'Titi'. Onder aanvallers is de Fransman een levende legende. Romelu spreekt hem ook aan met 'meneer Henry'. "Het is niet zomaar Thomas van om de hoek hé", zegt de Everton-spits met veel respect. "Eto'o en Drogba waren voor mij ook 'meneren' en zo sprak ik hen ook aan."

En na één week heeft Lukaku ook al een anekdote die hij niet meer zal vergeten. "We zaten boven playstation te spelen en ineens kwam Henry erbij zitten. Hij riep mij, Christian en Eden bij hem en zei dat we hem op onze computer wat beelden van matchen van onszelf moesten laten zien. En toen begon hij te zeggen wat we verkeerd deden."

"Hij liet Eden zien wanneer hij een dribbel anders had moeten doen of wanneer Christian (Benteke) verkeerd wegliep. En ja, mij wees hij ook op mijn verkeerde bewegingen. En het nam wel wat tijd in beslag. (hartelijke lach). In totaal heeft hij anderhalf tot twee uur met ons onze wedstrijden zitten analyseren", aldus Lukaku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties