Zlatan is "opgewonden", dat belooft voor deze middag

Zlatan is "opgewonden", dat belooft voor deze middag
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Om 13u30 begint de Manchester Derby. Een duel waar Zlatan Ibrahimovic al dagen naartoe leeft. De Zweed is klaar voor de strijd en heeft er alle vertrouwen in nu hij Pep Guardiola weer in de ogen moet kijken.

Zlatan heeft er zin in, zoveel mag duidelijk zijn. "Dit zijn de duels waar ik opgewonden van raak. De wedstrijden waar iedereen het over heeft", vertelde hij bij Sky Sports. "El Clásico, de Milanese derby, Ajax-Feyenoord en PSG tegen Marseille. Ik heb ze allemaal gespeeld. Alleen deze ontbrak nog."

De twee titelfavorieten kunnen elkaar al een eerste keer testen, vroeg in het seizoen. Beiden begonnen daaraan als een sneltrein. Wie wint, wordt de nieuwe leider. "Wij zijn er klaar voor. Er gaat veel hard werk schuil achter onze voorbereiding. Nu is het gewoon wachten op de wedstrijd. Ik ben gefocust en heb veel vertrouwen", beloofde Ibrahimovic.

Met Guardiola werkte Ibrahimovic nog samen bij Barcelona.

"Iedereen praat over deze wedstrijd. De druk wordt opgevoerd en de media nemen de stand van zaken bij United en City onder de loep. Met aandacht voor alle investeringen en de nieuwe coaches. Het hoort er allemaal bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties