"Ik wou wel T2 bij de Rode Duivels worden..."

Redactie
| 3 reacties
"Ik wou wel T2 bij de Rode Duivels worden..."

Volg België nu via WhatsApp!

De voetbalbond heeft amper nog Belgen in zijn technische staf van de Rode Duivels zitten. Erwin Lemmens, de keeperstrainer, is de laatst overgeblevene. Thierry Henry en Graeme Jones zijn de twee assistenten van Roberto Martinez.

En dat heeft toch wel al wat kritiek gehad, al is iedereen natuurlijk wel in de wolken dat een wereldster als Henry op de vraag van de KBVB inging. En Jones was een evidentie, want Martinez stelde zijn aanstelling als eis toen hij groen licht kreeg van de Bond. Maar er was wel degelijk een Belgische coach geïnteresseerd in het jobje van T2. Een ex-Rode Duivel met 86 interlands op zijn palmares.

Het ging over Franky Van der Elst. "Sindsdien ben ik op vraag van Gert Verheyen twee keer mee geweest op stage met zijn U19, maar ik ben niet vast in dienst bij de bond. Assistent-bondscoach worden interesseerde mij wel, maar dat is er dus niet van gekomen. Mocht Gert op een dag bij de bond een stap vooruit zetten, dan zou ik wel met hem willen meegaan”, zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties