Competitie: 1e nationale
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Armand Melis Stadion
Redactie

Michael Clepkens grote held bij Beerschot-Wilrijk, dat met ruime voorsprong leider blijft

Er is geen houden aan: Beerschot-Wilrijk is on fire en niet meer af te stoppen. Zaterdagavond was het nipt, maar boekten de Antwerpenaren toch opnieuw een overwinning.

Halverwege stond het nog steeds 0-0, maar vlak na de pauze opende Dessel de score. Beerschot-Wilrijk was echter niet aangeslagen en twintig minuten later schoof De Jonghe de gelijkmaker tegen de touwen.

Beerschot-Wilrijk bleef drukken en in de slotfase lukte Rusu zelfs nog de 1-2. Toch werd het link, want luttele minuten voor tijd kreeg Dessel een strafschop. Clepkens stopte de elfmeter en zo bleef het uiteindelijk bij 1-2. In de stand blijft de ploeg van Marc Brys riant aan de leiding.