geeASV Geel
beeBeerschot
Datum: 11/02/2017 20:00
Competitie: 1e nationale
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: De Leunen
Geel verrast en roept straffe reeks van Beerschot-Wilrijk een halt toe
Redactie
| 0 reacties

ASV Geel verrast en roept straffe reeks van KFCO Beerschot-Wilrijk een halt toe

Geel verrast en roept straffe reeks van Beerschot-Wilrijk een halt toe
Foto: © jan mees

Neen, KFCO Beerschot-Wilrijk is er zaterdagavond niet in geslaagd om een dertiende opeenvolgende keer met een overwinning aan te knopen. De ploeg van Marc Brys botste op een stug Geel en moest vrede nemen met één punt.

Halverwege stond de eindstand al op het bord. Schaessens had Beerschot-Wilrijk op voorsprong gebracht door een schot richting doel van François eventjes aan te raken. Lang konden de bezoekers evenwel niet van hun voorsprong genieten. Nadat de wedstrijd door de hevige sneeuwval enkele minuten had stil gelegen prikte De Norre de gelijkmaker namens Geel tegen de touwen.

Pech ook voor Beerschot-Wilrijk, want sterkhouder Swinkels moest in de eerste helft al noodgedwongen naar de kant. De manschappen van Marc Brys probeerden na rust de bakens nog wel te verzetten, maar de 1-1-tussenstand werd uiteindelijk ook de eindstand.

Geen dertiende opeenvolgende zege

Zo ziet Beerschot-Wilrijk ook een einde komen aan een straffe reeks. Het won twaalf wedstrijden op rij, maar moet nu vrede nemen met één punt. Al blijven de Antwerpenaren wel ongeslagen.