Niet Chelsea, maar wel deze absolute topclub zet Lukaku op 1 in zijn wenslijstje

Niet Chelsea, maar wel deze absolute topclub zet Lukaku op 1 in zijn wenslijstje
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit er deze keer echt wel aan te komen: de transfer van Romelu Lukaku. Bij Everton willen ze alles proberen om hem te houden: "Maar uiteindelijk ligt de beslissing enkel bij de speler", gaf Ronald Koeman gisteren toe. En ja, er is er eentje die nu wel iets in hem ziet.

Toen José Mourinho nog coach was bij Chelsea achtte hij Lukaku nog niet klaar voor het grote werk. Maar nu het er naar uit ziet dat Zlatan Ibrahimovic straks de deur bij Manchester United achter zich zal toetrekken, is de Portugees op zoek naar een degelijke vervanger.

En nu kwam hij wel uit bij de topschutter uit de Premier League. Maar er staat er nog eentje even hoog op het verlanglijstje: Andrea Belotti van Torino, die al 24 keer scoorde dit seizoen. Lukaku zit aan 23, maar kent de competitie dus beter.

Als we Romelu een beetje kennen zal hij bij een goed aanbod de uitdaging wel willen aangaan. In het verleden had hij er spijt van dat hij nooit een kans kreeg onder Mourinho. Een zoveelste kans om het ongelijk van iemand te bewijzen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties