Ex-bondscoach: 'Everton was de ideale zet voor Lukaku, maar nu is hij klaar voor een héél grote transfer'

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
Ex-bondscoach: 'Everton was de ideale zet voor Lukaku, maar nu is hij klaar voor een héél grote transfer'
Foto: © photonews

Romelu Lukaku beleeft veruit het beste seizoen in zijn jonge carrière, hij is zelfs één van de beste spelers in de hele Premier League. De spits wordt massaal gelinkt aan een rijtje topclubs, Georges Leekens is ervan overtuigend dat hij daar ook klaar voor is.

Onder Leekens maakte Lukaku in 2010 zijn internationale debuut, toen hij nog bij Anderlecht speelde. Aan Mirror liet de coach weten dat hij klaar is voor die stap hoger. “Romelu is altijd ambitieus geweest en Everton zit nu eenmaal niet op het niveau van Barcelona, Real Madrid of Chelsea. Hij is geen jongen meer. Hij is zelfzeker en klaar voor een héél grote transfer."

Soms moet je een stap achteruit zetten om er twee vooruit te zetten

De stap van Anderlecht naar Chelsea was iets te groot. “Chelsea was zijn droom, maar dat kwam iets te vroeg. Hij liep ook wel kleine blessures en het niveau bij Chelsea is enorm hoog." Maar uiteindelijk is het nog meer dan goed gekomen. "De overgang naar Everton was heel goed voor hem: soms moet je een stap achteruit zetten om er twee vooruit te zetten. Kijk naar Kevin De Bruyne, die heeft hetzelfde gedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties