KDB al tijdje zonder doelpunt bij Rode Duivels: "Interesseert me niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez vanuit Talinn
| 3 reacties
KDB al tijdje zonder doelpunt bij Rode Duivels: "Interesseert me niet"
Foto: © photonews

De Rode Duivels zijn onder luid applaus geland op de luchthaven van Talinn. Ondertussen zijn ze ook al in het stadion van de Esten aangekomen en dus kunnen ze zich opmaken voor het duel van vrijdagavond. Kevin De Bruyne krijgt nog eens een uitgelezen kans om zich misschien wat offensiever te tonen.

Want De Bruyne moet al 12 interlands wachten op een doelpunt. Nog nooit moest hij zolang wachten. Het heeft ook een duidelijke reden, want onder Roberto Martinez wordt hij vaak minder hoog op het veld uitgespeeld.

"Het is nu eenmaal zo, daardoor heb ik een andere rol binnen de ploeg gekregen. De laatste pass of een doelpunt? Daar kom ik nu iets minder voor in aanmerking. Maar ik dien gewoon het team."

"Ik vind het niet belangrijk of ik scoor of niet. Het belangrijkste is dat we winnen van Estland. Opnieuw met 8-1? Neen, dat denk ik niet. Maar het zal wel opnieuw aan ons zijn om druk te zetten en het verschil te maken."

In de Estse pers was er bij monde van de bondscoach van de thuisploeg al te lezen dat ze met een 0-3 best tevreden zouden kunnen zijn. Het zal dus ingraven worden voor de Esten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties