Reactie De Bruyne duidelijk: "Match zonder Hazard? Dat verandert niets"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 54 reacties
De Bruyne duidelijk: "Match zonder Hazard? Dat verandert niets"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

België domineerde makkelijk de wedstrijd in Estland, maar toch bleef de score beperkt tot 0-2. Kevin De Bruyne wou vooral benadrukken hoeveel overwicht België had.

Hij kreeg voorgeschoteld dat het een moeilijke zege was. "Als jullie 70% balbezit en 15 kansen tegen 1 moeizaam vinden, dan is dat jullie zaak", reageerde De Bruyne enigszins gepikeerd bij Sporza.

"Die doelman (Aksalu, nvdr.) speelt ook een goeie match. Het was inderdaad moeilijk voetballen, maar we creëerden genoeg kansen. We hadden meer kunnen en moeten scoren, maar het belangrijkste is de overwinning."

Nu vakantie

De Bruyne was met twee assists de man in een match zonder Eden Hazard. "Zonder Hazard, dat verandert niets voor mij. Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Ik ben ook al geblesseerd geweest, toen hebben ze me ook kunnen vervangen."

Dankzij het gelijkspel tussen Bosnië en Griekenland doet België een uitstekende zaak. "Het is nog niet gedaan, we hebben die twee nog op verplaatsing. Drie van de vier wedstrijden winnen is voldoende, daar moeten we op focussen. Maar nu eerst de vakantie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties