Mertens, Nuytinck, Thereau, ... allemaal scoren ze op zondagavond in de Serie A (mét beelden!)

Diederik Geypen
| 2 reacties

In de Serie A stond zondagavond nog een groot deel van de duels van speeldag 2 op het menu. Dries Mertens eiste bij Napoli een hoofdrol op.

De Napolitanen moesten na de 0-1 van Cristante achtervolgen tegen Atalanta, dat zonder Castagne aantrad. Na rust maakte de thuisploeg de achterstand goed via Zielinski. Vijf minuten later zorgde Mertens voor 2-1. Rog legde de 3-1-eindstand vast.

Dennis Praet kent een foutloze seizoensstart. De middenvelder won met Sampdoria op bezoek bij Fiorentina (1-2). Jordan Lukaku mocht op het uur invallen bij Lazio, dat eveneens met 1-2 won bij Chievo.

Bram Nuytinck en Cyril Thereau, allebei ex-Anderlecht, scoorden voor Udinese bij SPAL.