Nainggolan haalt uit: "Wat als Eden Hazard te laat is? Dan wil ik het nog wel eens zien"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 74 reacties
Nainggolan haalt uit: "Wat als Eden Hazard te laat is? Dan wil ik het nog wel eens zien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De soap rond Radja Nainggolan is nog niet helemaal overgewaaid. De middenvelder werd niet geselecteerd door Roberto Martinez en kwam daar bij VTM nog eens op terug.

Hij voelt zich onheus behandeld. "Dat de bondscoach mij een gebrek aan focus verwijt? Ik weet eerlijk gezegd niet wat hij daarmee bedoelt, maar soit."

"Hij vertelde me aan de telefoon dat ik niet genoeg focus had getoond. Maar nu lijkt het alsof ik de enige ooit ben die te laat is gekomen. Daarom is het voor mij een reden die eigenlijk niet telt. Wat gaat hij doen als er tien spelers op hetzelfde moment te laat komen? Ik wil het wel eens zien als Hazard een minuut te laat zou komen", klinkt het duidelijk.

Neen ik heb de wedstrijden niet gezien, ik zat in Disneyland

“Naar de wedstrijd tegen Gibraltar heb ik niet gekeken, want ik wist dat dat een wandeling zou worden. Ook de match tegen Griekenland heb ik niet gezien, dan zat ik in Disneyland met mijn familie."

Daarmee wil hij geen gebrek aan respect tonen. "Niet omdat ik niet geïnteresseerd was, maar ik focus me altijd volledig, op het ene of het andere. En dan lag mijn focus op mijn familie. Als ik was opgeroepen, was mijn volledige focus bij de Duivels.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties