? Atlético-middenvelder heeft het wel erg moeilijk om auto te starten, Griezmann, Koke en Godin lachen zich een breuk
Mathias Vranckx
| 4 reacties

VIDEO: Thomas Partey krijgt net als alle spelers Hyundai van Atlético Madrid cadeau, maar reed blijkbaar nog nooit met een automatische wagen

? Atlético-middenvelder heeft het wel erg moeilijk om auto te starten, Griezmann, Koke en Godin lachen zich een breuk
Foto: © photonews

We mogen het misschien niet zeggen, maar het filmpje dat je te zien krijgt is werkelijk om je dood te lachen. Net als bij alle grote voetbalclubs kregen de spelers van Atlético Madrid vandaag een nieuwe wagen. Een speler in het bijzonder heeft nogal wat moeite om er mee weg te rijden.

Ghanees Thomas Partey is het blijkbaar niet gewend om met een automatic te rijden. Op de tonen van Fisher met Losing It kan de middenvelder na een half minuutje dan toch van het podium afrijden. Eerst staat de versnellingspook blijkbaar nog in achteruit, maar Partey herstelt zich al snel.

Assisterende Uruguayaan

Dit tot grote vreugde van de presentator en ploegmaats Antoine Griezmann, Koke en Diego Godin. Die laatste probeert zijn teamgenoot nog met een kwinkslag te helpen door de auto proberen verder te duwen. De anderen blijven op de beelden van MARCA veilig op hun stoeltje zitten. Maar dus eind goed, al goed. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties