Messi en Suarez trappen Barça zo goed als zeker richting CL-finale

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Messi en Suarez trappen Barça zo goed als zeker richting CL-finale
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona heeft vanavond een optie genomen op een tripje richting Madrid - voor de Champions League-finale welteverstaan. In de heenwedstrijd van de halve finale werd Liverpool met 3-0 huiswaarts gestuurd.

"Meeeeessi, Meeeeessi, Meeeessi,..." De fans van FC Barcelona aanbidden hun godenkind vanavond opnieuw dat tikkeltje meer. In de slotfase van de partij tegen Liverpool FC trapte Lionel Messi de 3-0 heerlijk in de kruising. 

Het was overigens zijn zeshonderdste (!) doelpunt voor Barça. De Vlo had een tiental minuten voorheen immers ook de 2-0 voor zijn rekening genomen. Nochtans was het lang niet zo gemakkelijk voor de Catalenen als het leek. 

Vooral de eerste helft was in evenwicht. Luis Suarez had dan wel gescoord, maar verder imponeerde Barcelona allerminst. Mohamed Salah kon in de slotfase nog voor een spannende terugwedstrijd zorgen, maar zijn trap strandde op het doelhout.

Cruijffiaanse finale?

Barcelona staat op die manier zo goed als zeker in de finale van het Kampioenenbal. Momenteel is de tegenstander - virtueel gezien natuurlijk - Ajax. Johan Cruijff ziet van hierboven dat het goed is...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties