Juventus en Allegri zetten de samenwerking stop
Jeroen Verschakelen
| 11 reacties

Juventus en coach Allegri zetten de samenwerking stop

Juventus en Allegri zetten de samenwerking stop
Foto: © photonews

Hij loodste Juventus wel tweemaal naar de finale van de Champions League, maar de uitschakeling van dit jaar tegen Ajax lijkt het einde van Massimiliano Allegri te betekenen bij de Oude Dame.

Sky Sports en Marca laten weten dat de wegen van Juventus en coach Massimiliano "Max" Allegri zullen scheiden na het einde van dit seizoen. Dat de Italiaan sinds 2014 vijf keer landskampioen werd met de Oude Dame, zal weinigen verbazen - al voelde de ploeg uit Turijn vorig seizoen toch de hete adem van Napoli in de nek. 

Hij won ook vier jaar op rij de Italiaanse beker met Juventus, maar dit seizoen moest de Italiaanse recordkampioen in de kwartfinale de duimen leggen tegen het Atalanta van Timothy Castagne. En hoewel het aantrekken van Cristiano Ronaldo in Turijn werd gezien als dé mogelijkheid om de Champions League te winnen, stelde de Oude Dame ook daar teleur toen ze in eigen huis door Ajax werd uitgeschakeld.

Het lijkt er dus op dat Allegri nu de prijs betaalt voor die gemiste kansen. Morgen geven club en coach meer uitleg over het afscheid in een speciale persconferentie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties