Voor deze man zijn de Duivels alvast geen opgave: "Ik kijk er al dagen naar uit, ik wou dat ik er al was"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 0 reacties

Thomas Meunier kijkt duidelijk uit naar de matchen met de Rode Duivels

Voor deze man zijn de Duivels alvast geen opgave: "Ik kijk er al dagen naar uit, ik wou dat ik er al was"
Foto: © photonews

Je zou zo denken dat nog twee interlands spelen na een lang en zwaar seizoen toch wel wat een opgave is voor de Rode Duivels. Die moeten hun vakantie onderbreken om nog eens tegen Kazachstan en Schotland te shotten. Voor Thomas Meunier is dat echter duidelijk geen plicht, maar een plezier.

Meunier glimlacht als de nationale ploeg ter sprake komt. Het is nu ook wel begrijpelijk, want veel speelde hij niet bij PSG sinds januari. Een blessure hield hem drie maanden aan de kant. "Ik kijk uit naar de nationale ploeg, ik wacht er al dagen op", zei hij met enthousiasme.

Voor hem zou het trouwens elke maand een match met de Rode Duivels mogen zijn. "De nationale ploeg is niet zo monotoon als je club. Het is een plezier om die mannen allemaal terug te zien. Nee, voor mij is dit absoluut geen opgave."

Dinsdag verzamelen de Duivels en Meunier wil nog eens gas geven. "Kazachstan en Schotland, nog tien dagen en het is vakantie", lachte hij. "Het is voor iedereen een laatste inspanning, maar ik ben er zeker van dat iedereen er nog zin in heeft. Zes op zes en op mijn gemak naar de zon dan", zei hij met een knipoog.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties