Na de zware blessure staat Beerschot-spits scherper dan ooit: "Niet nog meer vermageren, anders kom je er tegen Anderlecht en Club niet aan te pas""

Na de zware blessure staat Beerschot-spits scherper dan ooit: "Niet nog meer vermageren, anders kom je er tegen Anderlecht en Club niet aan te pas""
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Drama vorig jaar voor Jorn Vancamp. De 20-jarige aanvaller begon net te draaien bij Beerschot Wilrijk toen hij zijn kruisbanden van de knie afscheurde. Een maandenlange revalidatie later staat hij scherper dan ooit. En klaar om in 1A zijn sporen te verdienen.

Er wordt veel van Vancamp verwacht bij Beerschot. De aanvaller heeft een neus voor doelpunten en heeft er alles aan gedaan om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. De start zal nog wat vroeg vallen, maar vanaf eind augustus moet hij er staan.

Want er is ook 5 kilo vanaf... "Toen ik vorig jaar op de weegschaal ging staan, was het even schrikken”, geeft Vancamp toe in GvA. “Na mijn transfer van Roda was ik eigenlijk niet klaar om op topniveau te voetballen. In Nederland was er veel minder aandacht voor het fysieke aspect. En ik lette onvoldoende op mijn voeding."

Ideaal

Vancamp wil slagen in het profvoetbal en de 20-jarige spits zou wel eens een belangrijke rol kunnen krijgen bij zijn club. "Ik zit nu op een ideaal gewicht, dat ik de komende 15 jaar hoop vast te houden. Het heeft geen zin om nog eens vier, vijf kilo af te vallen. Dan verlies je te veel kracht en kom je er in de wedstrijden tegen Club Brugge en Anderlecht niet meer aan te pas in de duels."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties