Ontdek de fangids voor Schotland - België!

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Ontdek de fangids voor Schotland - België!

Zoals bij elke wedstrijd van de Rode Duivels, heeft de KBVB een fangids verspreid. Voornamelijk bestaat die uit enkele niet te missen tijdstippen voor de Belgische supporters die de wedstrijd tegen Schotland ter plekke bijwonen.

De aankomst van de Belgische supporters aan het Radisson Red Hotel is voorzien zondag tussen 16u en 20u lokale tijd of maandag tussen 10u en 13u lokale tijd. Zondagavond is er al een samenkomst van de supporters van de Rode Duivels voorzien om 21u aan The Iron Horse Pub.

Vriendschappelijk wedstrijdje tegen Schotse fans

Op negen september is het uiteraard wedstrijddag. Er worden die dag nog twee evenementen ingelast. Eerst krijgen de fans van beide nationale ploegen de kans om tegen elkaar een vriendschappelijk wedstrijdje te spelen in het Toryglen Regional Football Centre.

Nadien zal er afgesproken worden aan discotheek The Shed om 14u. Vervolgens zal er een Fan Walk gehouden worden naar Hampden Park. Het is zo'n 25 minuten wandelen. Er wordt ruim rekening gehouden met enige vertraging. De aankomst aan het stadion is voorzien tussen 16u en 20u. De aftrap van de match is om 20u45.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties