Martinez dient Spaanse pers van antwoord: "Eden kijkt niet naar een dieet, Eden is wereldklasse en teert op zijn talent"

Martinez dient Spaanse pers van antwoord: "Eden kijkt niet naar een dieet, Eden is wereldklasse en teert op zijn talent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opvallend hoeveel Spaanse journalisten er de voorbije dagen rondliepen in Tubeke. Niet dat de interesse in onze nationale ploeg nieuw is, maar meestal laten ze de persconferenties wel aan zich voorbijgaan. Nu moesten ze constant updates hebben over Thibaut Courtois en Eden Hazard.

Zowat de hele perszaal werd al geïnterviewd door de Spaanse tv om hun mening over de twee Real-spelers te geven. Die lagen de voorbije weken zwaar onder vuur. Courtois zou in een dip zitten en Hazard zou te dik staan. Op dat laatste wou Roberto Martinez wel wat opmerken.

"Eden is een speler die niet kijkt naar een dieet, hij rekent niet op zijn fysiek. Hazard teert op zijn talent. Hij is een unieke speler van wereldklasse. Hij heeft al meer dan 100 caps voor de Rode Duivels en is één van de beste spelers ter wereld. En nee, hij staat niet te dik", aldus Martinez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties