Tielemans op de bank en opnieuw een dodelijke 'Hazard-flank'! U heeft beslist over de ideale 11 van Roberto Martinez tegen Cyprus
Hannes Van Gael Bart Vandenbussche
Hannes Van Gael en Bart Vandenbussche
| 6 reacties

U heeft beslist over de ideale 11 van Roberto Martinez tegen Cyprus

Tielemans op de bank en opnieuw een dodelijke 'Hazard-flank'! U heeft beslist over de ideale 11 van Roberto Martinez tegen Cyprus

De laatste match van de Rode Duivels in deze kwalificatiecampagne moet een groot feest worden en daar kunnen de spelers straks voor zorgen. Hoe Roberto Martinez zijn manschappen gaat opstellen weten we nog niet, maar nu weten we wel hoe u het zou doen in zijn plaats.

Even veel mensen kozen voor een 4-4-2 als voor een 3-4-3, dus hakten wij de knoop in uw plaats door en het werd ons gemakkelijk gemaakt omdat u drie centrale verdedigers koos: Boyata, Alderweireld en Denayer. Courtois kreeg veruit de meeste stemmen als doelman.

Hazards opnieuw dodelijk?

Witsel en De Bruyne nemen hun plaats centraal op het middenveld in, waardoor Tielemans weer vrede moet nemen met een plaats op de bank. Castagne neemt op rechts plaats als wingback en u behoudt het vertrouwen in T. Hazard na zijn glansprestatie tegen Rusland.

Hetzelfde geldt voor grote broer Eden, die opnieuw een dodelijk duo mag vormen met de aanvaller van Borussia Dortmund. Mertens start op de rechterflank in steun van diepe spits Lukaku.

Batshuayi, Tielemans en Praet vallen net naast het team en krijgen een plaats op de bank. Dat geeft dan het volgende elftal:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties