Reactie Genk te licht voor de Champions League: "Als je op 99% voetbalt, maken ze je af"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 30 reacties
Genk te licht voor de Champions League: "Als je op 99% voetbalt, maken ze je af"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk is mathematisch uitgeschakeld na de nieuwe opdoffer tegen Salzburg en dus is de laatste Champions Leaguewedstrijd er eentje voor de statistieken en de premie. Toch blikt Joakim Maehle niet met een slecht gevoel terug op deze campagne.

"We begonnen goed aan de wedstrijd, we verrichtten veel loopwerk en we kregen enkele goede kansen. Ik vond dat we een goede eerste helft speelden. Alleen jammer van die fout bij die eerste tegengoal."

"Onmiddellijk na de 0-1 viel die 0-2 en dat maakte ons dood. Zoiets mag gewoon niet gebeuren in de Champions League", weet Maehle. "Er lopen alleen maar sterke teams rond in de Champions League en als je op 99% van je kunnen voetbalt, dan maakt de tegenstander je af."

"Volgens mij hadden we een heel andere wedstrijd gekregen als we met 0-0 de rust in konden gaan." Of dit Champions League-avontuur toch een zure nasmaak heeft met 1 op 15? "Nee, we hebben echt wel enkele goede matchen gespeeld. Ik denk dan aan onze thuismatch tegen Napoli en uit tegen Liverpool zat er ook meer in voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties