Duitse ex-speler wordt hulptrainer bij Arsenal

Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 0 reacties
Duitse ex-speler wordt hulptrainer bij Arsenal
Foto: © photonews

De Duitser Per Mertesacker wordt per direct toegevoegd aan de technische staf van Arsenal. Hij wordt assistent van Freddie Ljunberg, die ad interim de rol van manager zal vervullen bij the Gunners, na het ontslag van Emery.

Na de tegenvallende resultaten van de laatste maanden werd de Spanjaard eerder deze week, na de nederlaag in de Europa League tegen Frankfurt, de laan uitgestuurd. De Zweed Freddie Ljunberg (42) zal ad interim de taak van manager op zich nemen.

Vandaag maakte BBC bekend dat ook ex-speler Per Mertesacker wordt toegevoegd aan de technische staf van Arsenal. De voormalige kapitein van de Londense club was tot dusver al academy manager bij The Gunners, maar wordt nu doorgeschoven naar de A-kern.

Diverse Britse media melden intussen dat Patrick Vieira wel eens de nieuwe manager van Arsenal zou kunnen worden. De Fransman, die nog aanvoerder was van 'The Invincibles'. Patrick Vieira staat nog wel onder contract bij Nice, dat momenteel op een troosteloze vijftiende plaats staat in de Ligue 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties