Dit weekend al onderhandelingen over contractverlenging bondscoach Martinez, maar... die wil dat KBVB portefeuille bovenhaalt
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 6 reacties

Mehdi Bayat wil dit weekend samenzitten met Roberto Martinez over zijn nieuw contract

Dit weekend al onderhandelingen over contractverlenging bondscoach Martinez, maar... die wil dat KBVB portefeuille bovenhaalt
Foto: © photonews

Wat gaat er na het EK met de bondscoach gebeuren? Dat is een vraag die al maanden sluimert in Brussel én in Tubeke. Bondsvoorzitter Mehdi Bayat wil er dit weekend nog met Martinez zelf over onderhandelen. Maar hij weet dat de portefeuille zal moeten bovenkomen.

Martinez gaf in recente interviews al mee dat hij niet zwaar betaald wordt gezien het werk dat hij geleverd heeft. De bondscoach verdient om en bij het miljoen euro per jaar en wil dat graag - fors - opgetrokken zien als de KBVB wil dat hij blijft. 

Mehdi Bayat zegt echter dat er nog meer zaken een rol spelen. “Ik heb er last mee dat iedereen denkt dat het ­alleen maar over geld zal gaan”, aldus Bayat in Het Nieuwsblad. “Natuurlijk zal dat een belangrijk deel van de onderhandelingen uitmaken. Maar ik kan me niet voorstellen dat ­Roberto zich zo geldhongerig zal opstellen."

"Hij zal respect vragen voor zijn werk en dat zullen we ­tonen. Als het met onze bondscoach alleen over geld zou gaan, dan was hij allang vertrokken. Want hij heeft al veel betere aanbiedingen gekregen dan wat wij hem boden. Ik hoop alvast op duidelijkheid vóór het EK.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties