Kiest Belgische topschutter in de Eredivisie straks voor ander land? "Het is een verre droom"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties
Kiest Belgische topschutter in de Eredivisie straks voor ander land? "Het is een verre droom"

Het gaat Cyriel Dessers voor de wind bij onze Noorderburen. De voormalige spits van Lokeren en OHL zit aan elf goals in de Eredivisie en is alleen topschutter.

Heracles Almelo kampeert op een knappe vijfde plaats in de Eredivisie en dat is mede dankzij de elf doelpunten van Cyriel Dessers. De Belgische spits is momenteel alleen topschutter en is weer boven water gekomen na een moeilijke passage bij FC Utrecht.

Osimhen, Onuacho, Musa, Iheanacho

Daarmee valt hij niet alleen op in Nederland en in België. Naast de Belgische heeft Dessers ook de Nigeriaanse nationaliteit en hij zou het wel zien zitten om voor het Afrikaanse land uit te komen. "Ik zie het eerder als een verre droom", gaf hij aan bij Het Belang van Limburg.

Maar door zijn goals komt die droom steeds dichter bij. "De Nigeriaanse pers is wel wakker geschoten. Ze sturen me zelfs berichten. Nu spelen Iheanacho, Musa, Osimhen en Onuachu bij de nationale ploeg. Er lopen veel Nigeriaanse spitsen rond in Europa. En dan kijken ze naar Cyriel Dessers uit Tongeren", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties