Trekt Haaland naar de Duitse competitie? "Hij heeft met enkele clubs gesproken"
Nils Wens
| 5 reacties

Haaland zou in Duitsland zijn om te praten met Dortmund en RB Leipzig

Trekt Haaland naar de Duitse competitie? "Hij heeft met enkele clubs gesproken"

Is Erling Haaland op weg naar de Duitse competitie? Hij zou alvast aanwezig zijn in Duitsland om te praten met Dortmund en RB Leipzig. RB Leipzig zou alvast de beste papieren hebben om de Noor in huis te halen.

Haaland is een echte sensatie dit seizoen. In de Champions League wist hij in de eerste vijf groepmatchen te scoren en ook in de eigen competitie doet hij het uitstekend. Er zijn dan ook tal van topclubs geïnteresseerd in hem. 

De Duitse competitie zou zijn voorkeur hebben, want hij zou daar nu zijn om te praten met Dortmund en RB Leipzig. Dortmund kan een nieuwe spits gebruiken omdat Paco Alcacer blessuregevoelig is, maar toch zou RB Leipzig volgens SkySports de beste papieren hebben. Nagelsmann zou Haaland en zijn vader willen overtuigen dat de Duitse club de beste optie is voor zijn ontwikkeling. 

Hwang Hee-chan

Het ziet er niet goed voor Salzburg, want ook Hwang Hee-chan zou kunnen vertrekken naar een andere club. Hij is ook goed bezig dit seizoen en Wolverhampton zou daardoor geïnteresseerd zijn, aldus The Telegraph

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/8 Finales (H)

Nieuwste reacties