Belgisch jeugdtalent (ex-Beerschot) trekt van PSV naar FC Emmen
Alyssa Saliou
| 1 reacties

Belgisch jeugdinternational trekt van PSV naar FC Emmen

Belgisch jeugdtalent (ex-Beerschot) trekt van PSV naar FC Emmen

FC Emmen meldt op haar website dat Belgisch jeugdinternational Sekou Sidibe voor twee seizoenen met optie op een derde heeft getekend bij hun ploeg. De jonge verdediger komt transfervrij over van PSV waar zijn contract ten einde liep.

Nu zijn contract afgelopen is de Jong PSV kiest de 19-jarige Sekou Sidibe voor een avontuur bij FC Emmen die in de Nederlandse Eredivisie uitkomt. De vleugelverdediger tekent er voor twee seizoenen met optie op een derde.

Sidibe kreeg zijn jeugdopleiding bij Beerschot vooraleer hij naar Eindhoven trok en zich daar bij de jeugdopleiding aansloot. Hij scoorde dit seizoen zes keer in 24 wedstrijden. Sidibe heeft al 28 jeugdinterlands op zijn naam staan.

Zelf reageerde hij alvast op zijn transfer: “Ik had de mogelijkheid om bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie te blijven, maar ik wil mezelf graag laten zien op het hoogste niveau. FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag een deel van uitmaken. Komend seizoen wil ik op het hoogste niveau met deze mooie club presteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties