Divock Origi ziet concurrent terugkeren: "Wil Liverpool aan een nieuwe titel helpen"
Jens Nimmegeers
| 0 reacties

Rhian Brewster klaar voor seizoen van de doorbraak bij Liverpool

Divock Origi ziet concurrent terugkeren: "Wil Liverpool aan een nieuwe titel helpen"

De toekomst van Divock Origi bij Liverpool wordt met de dag onzekerder. De Rode Duivel lijkt weer voor een seizoen te staan als invaller, maar ook achter het gouden trio Mané-Firmino-Salah begint het dringen te worden.

Shaqiri lijkt dan wel te vertrekken, de jonge Rhian Brewster keert na een uitleenbeurt weer terug en staat voor het seizoen van de doorbraak. De jonge spits werd sinds januari uitgeleend aan Swansea en deed het daar uitstekend met vier doelpunten in zeven wedstrijden.

"Ik heb er meer hoogtes beleefd dan laagtes, maar heb er vooral veel ervaring opgedaan. Niet elke jonge speler kan zeggen dat ze al in play-offs hebben gestaan. Nu ben ik blij weer terug te keren bij Liverpool. Ik wil ze volgend seizoen aan een nieuwe titel helpen", is Brewster ambitieus.

Origi Divock
© photonews

Door de terugkeer van Brewster en met Minamino en Elliot als concurrenten, wordt het wel heet onder de voeten van Divock Origi. De publiekslieveling ligt niet meer in de bovenste schuif bij Klopp en is ook al een pak ouder dan Brewster en Elliot.

Met het EK volgende zomer zou het voor Origi misschien wel goed zijn om eens andere oorden op te zoeken. De aanvaller is er ondertussen 25, maar heeft nog steeds geen vaste basisplek bij zijn club.

Moet Divock Origi Liverpool verlaten?

93%
7%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties