Duurste Duivelsshirt tegen Denemarken gaat voor 1.900 euro onder de veilingshamer en het is niet dat van Lukaku of Hazard

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Duurste Duivelsshirt tegen Denemarken gaat voor 1.900 euro onder de veilingshamer en het is niet dat van Lukaku of Hazard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vijftien jaar geleden bouwde de Belgische Voetbalbond (KBVB) met steun van UEFA 40 voetbalveldjes. Die ontmoetingsplaatsen (Belgian Red Courts) zijn nu aan renovatie toe en dat is niet gratis. Om de bouwwerken te bekostigen werden de truitjes van de Rode Duivels geveild.

De verjaardagsshirts van de Rode Duivels gingen onder de veilingshamer. De truitjes die tegen Denemarken werden gedragen, van iedereen die op het wedstrijdblad stond, zijn inmiddels allemaal verkocht.

Trossard voor 1.850 euro

Het duurste shirt van de selectie werd gedragen door Youri Tielemans. Iemand had maar liefst 1.900 euro over voor het collector's item. Enigszins verrassend toch, aangezien ook geboden kon worden op de truitjes van Eden Hazard en Romelu Lukaku.

Zij werden verkocht voor respectievelijk 1.450 en 1.800 euro. Lukaku's shirt belandt daarmee op de derde plaats van duurste shirts. Dat van Leandro Trossard bracht het op een na hoogste bedrag in de geldlade: 1.850 euro.

Op de shirts van de match tegen IJsland kan u hier nog bieden tot 12 september 20u45.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties