Ploegmaat Koen Casteels kent zijn schorsing na verschrikkelijke tackle in slotseconden

Seppe Frans
| 6 reacties
Ploegmaat Koen Casteels kent zijn schorsing na verschrikkelijke tackle in slotseconden

Dit weekend werd het duel tussen Wolfsburg en Hoffenheim opgeschrikt. Munas Dabbur leek in de slotseconden op weg naar de geruststellende 1-3 voorsprong , maar het doelpunt werd vermeden na een verschrikkelijke ingreep van Paulo Otavio.

De ploeg van Koen Casteels had in de Bundesliga zeven wedstrijden op rij niet meer verloren, maar op bezoek bij Hoffenheim maakten ze opnieuw kennis met het teleurstellende gevoel van een nederlaag. Al ging niet dat achteraf de wereld rond.

In de slotseconden trok ook Koen Casteels mee naar voor om de nederlaag alsnog af te wenden. De thuisploeg snoepte de bal af en Munas Dabbur stormde richting het lege doel. De derde treffer leek in de maak, maar plots haalde Paulo Otavio een vliegende schaar langs achteren boven.

De 26-jarige Braziliaan moest enkele dagen in spanning afwachten maar kent ondertussen zijn straf. De Duitse voetbalbond heeft dinsdag besloten om hem vier speeldagen te schorsen. Hij zou dus in principe op 17 april opnieuw kunnen aantreden tegen Bayern München.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties