Premier League: twee goals voor Benteke, Norwich wint meteen onder nieuwe manager en ook Steven Gerrard is succesvol bij zijn debuut

Nils Wens
| 5 reacties
Premier League: twee goals voor Benteke, Norwich wint meteen onder nieuwe manager en ook Steven Gerrard is succesvol bij zijn debuut

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Benteke doet het de laatste weken uitstekend bij Crystal Palace. Ook deze middag is de Rode Duivel erin geslaagd om twee keer te scoren voor de Engelse club. Crystal Palace bleef wel op een 3-3 gelijkspel steken tegen Burnley.

Crystal Palace brengt dit seizoen mooi voetbal onder manager Patrick Vieira, maar deze middag raakte de club niet voorbij Burnley. Christian Benteke kon wel twee keer scoren, maar de wedstrijd eindigde op een 3-3 gelijkspel. 

Norwich en Aston Villa deden het deze middag met een nieuwe manager en ze slaagden er ook allebei in om hun wedstrijd te winnen. Norwich won met Dean Smith aan het roer met 2-1 van Southampton, terwijl Steven Gerrard bij zijn debuut voor een overwinning zorgde met Aston Villa. De club won met 2-0 van Brighton. 

In de andere wedstrijden van deze middag ging West Ham met 1-0 onderuit op het veld van Wolverhampton na een doelpunt van Raul Jimenez en Newcastle raakte na een spektakelstuk niet voorbij promovendus Brentford. Het werd 3-3. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties