OFFICIEEL! Einde verhaal van Solskjaer bij Manchester United

OFFICIEEL! Einde verhaal van Solskjaer bij Manchester United
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is zover. Het huwelijk tussen Manchester United en Ole Gunnar Solskjaer is voorbij.

De Engelse club laat via haar kanalen weten dat Solskjaer zijn functies bij de club heeft neergelegd. “Ole zal altijd een legende blijven bij Manchester United en het is met spijt dat we tot deze moeilijke beslissing zijn gekomen”, laat de club weten.

De resultaten vielen de voorbije weken tegen, maar de club wil de voorbije drie jaar zeker niet vergeten. Die vormen de basis voor het succes op lange termijn.

“Ole vertrekt met onze oprechte dank voor zijn onvermoeibare inspanningen als manager en onze allerbeste wensen voor de toekomst. Zijn plaats in de geschiedenis van de club zal altijd veilig zijn, niet alleen vanwege zijn verhaal als speler, maar ook als een groot man en een manager die ons vele mooie momenten heeft bezorgd. Hij zal voor altijd welkom zijn op Old Trafford als deel van de Manchester United-familie.”

Michael Carrick zal het team de komende wedstrijden onder zijn hoede nemen, terwijl de club op zoek gaat naar een interim-manager voor de periode tot het einde van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties