Straffe stoten: promovendus Premier League gaf nu al voor 170 miljoen euro aan transfers uit
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Nottingham Forest haalt nu ook Morgan Gibbs-Whites voor meer dan 50 miljoen

Straffe stoten: promovendus Premier League gaf nu al voor 170 miljoen euro aan transfers uit
Foto: © photonews

Deal done, de zoveelste al: Nottingham Forest is niet te houden sinds ze de promotie naar de Premier League afdwongen. Met Morgan Gibbs-White halen ze alweer een enorm dure speler binnen.

Gibbs-Whites is een 22-jarige aanvallende middenvelder van Wolverhampton en tevens Engels jeugdinternational. Hij wordt voor meer dan 50 miljoen overgenomen van de Wolves. Nochtans staat zijn huidige marktwaarde op Transfermarkt op zo'n 11 miljoen.

Maar de eigenaar van Forest maakt zich daar allemaal niet druk om. In totaal spendeerden ze deze transferperiode - Gibbs-Whites inclusief - al ruim 170 miljoen aan inkomende transfers. Daarnaast worden er ook naast het veld serieuze verbeteringen aan de infrastructuur gepland. Het kan er vanaf bij eigenaar Evangelos Marinakis. De Griekse mediamagnaat pompte al honderden miljoenen in de club sinds hij vijf jaar geleden overnam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties